0
Domaći fudbal

Olimpijakos, Olympiakos press 24.7.2017. Beograd, Srbija, 24. Jul 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

‘KAMUFLAŽA’: Bivši as Zvezde sa Olimpijakosom u Humskoj, neprepoznatljivog izgleda (FOTO)

Objavljeno: 24.07.17 u 19:49

Danas je pred prvi trening koji su Grci imali u Beogradu, održana konferencija za medije.

Na njoj su govorili kapiten Fortunis i trener Hasi, ali je među ljudima iz gostujućeg tabora bilo jedno poznato lice, ali tek na ‘drugi pogled’.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde, ali i Olimpijakosa, Darko Kovačević je sa crveno-belima stigao u Beograd kao funkcioner grčkog kluba. Kovačević je u Olimpijakosu u svojstvu savetnika predsednika Vangelisa Marinaikasa koji je takođe u Srbiji.

Olimpijakos, Olympiakos trening 24.7.2017. Beograd, Srbija,
24. Jul 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Godine su očigledno odradile svoje, pa je nekadašnji napadač Real Sosijedada koji je u Španiji stekao planetarnu slavu sada nešto drugačijeg izgleda. Sa sunčanim naočarima i bez kose na glavi, kao da je Kovačević želeo da se kamuflira u Humskoj, u kojoj je i sam odigrao nekoliko utakmica tokom dve sezone koliko je igrao za Zvezdu.

Olimpijakos, Olympiakos trening 24.7.2017. Beograd, Srbija,
24. Jul 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter