0
Fudbal

SUPERLIGA KINE: Bez pobednika u derbiju, Guangžu Evergrande i dalje lider

Objavljeno: 22.07.17 u 16:42

Odigrano je pet utakmica 18. kola kineske Superlige, a u centru pažnje je bio derbi meč između dve vodeće ekipe na tebeli, Šangaja i Gvangžu Evergrandea.

Kristijano Ronaldo, zvezda Reala i svetskog fudbala, je na poziv sponzora Mint medije stigao u Kinu, a na meču između prvoplasirane i drugoplasirane ekipe kineskog prvenstva je video četiri gola.   

Guangžu Evergrande je gostovao ekipi Šangaja koju sa klupe predvodi portugalski stručnjak Viljaš Boaš. Bio je nadomak pobede tim Felipea Skolarija, ali je Šangaj u samom finišu meča uspeo da izjednači rezultat i da na taj način borbu za titulu učini još zanimljivijom.

Mirovale su mreže u Šangaju u prvom poluvremenu, a onda je usledila goleada. Poveo je Guangžu golom Brazilca Alana u 51. minutu, ali je Vu Lei izjednačio sedam minuta kasnije. Hanačo je opet doveo gostujući tim u prednost, ali je konačan rezultat postavio Vu Lei pet minuta pre kraja. Asistent je bio Brazilac Hulk

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Superliga Kine, 18. kolo

Subota, 22.jul:

Šangaj SIPG  – Guangžu Evergrande 2:2 (o:0)

Lifan – Tjanđin Teda 2:1 (2:0)

Guižu Žičeng – Hebei 4:3 (3:1)

Đangsu Suning – Liaoning 4:0 (1:0)

Šandong Luneng – Čangčun Jatai 3:2 (1:0)

Nedelja, 23. jul:

Guangžu R&F – Đanbian

Henan – Tjanđin – Ćanđan

Šangaj Šenhua – Peking Žuan

[/stextbox]

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter