7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUMA MLAKO DEBITOVAO, NAVIJAČI REAGOVALI: Bez milosti prema najskupljem pojačanju u istoriji kluba (FOTO)

Objavljeno: 22.07.17 u 21:33

Sejduba Suma je dobio priliku da zaigra protiv Mačve, ali je, bar suditi po komentarima navijača, možda bilo bolje da je Miroslav Đukić sačekao sa forsiranjem nekadašnjeg fudbalera Slovana.

Suma je ušao u igru na isteku 60. minuta, pa je imao nešto više od pola sata da pokaže bar delić kvaliteta zbog kojih je završio u Humskoj.

Navijači su čekali, i, ako je suditi po komentarima na Tviteru, nisu dočekali da vide to što su priželjkivali:

Da li će se reprezentativac Gvineje iskupiti, i pokazati zašto je uprava crno-belih dala ogroman novac za njega, videćemo. Ono što je evidentno jeste da večeras nije bio raspoložen za igru, mada je prerano donositi zaključke, pošto je četiri dana zaista premalo da se uigra sa ostatkom ekipe.

A prva šansa da pokaže zbog čega je doveden je već u utorak, kada u goste stiže Olimpijakos…

0
0

7 Komentara

  1. Niko ni ne očekuje od njega da bljesne na premijeri, ali onakva nonšalantnost u igri je katastrofa! Čini se da ni tehnički ne odskače nešto mnogo. Štoperi Mačve ga bez problema zaustavljali!

    0
    0
    Odgovori
  2. Како нисте неки позитиван коментар ставили већ само негативне????? А што се играча тиче па да је и Меси не треба судити како је неко ко је тек дошао у клуб одигра.право је чуда да је одма и заиграо.Фергусон је сваког играча прво држао 6 месецу у „б“ екипи

    0
    0
    Odgovori
    • Ne lupetaj… posebno to za Fergusona! Niti ste vi Junajted, niti je Djukic Ferguson….niti je Suma ekstra klasa…. Cini mi se da je u rangu Dzona Ruiza…..prosek

      0
      0
      Odgovori
  3. Koje gluposti od „navijača“. Pa Djukić od njega i nije tržio da „gine“ kod rezultata 5:1 već da isproba igru sa ostalim, a i teren. Pustite čoveka. Uostalom navijači su veike neznalice i na njih ne treba obraćati pažnju.

    0
    0
    Odgovori
  4. Kakva glupost! Šta ga forsirate, juče čovjek došao! Kako da savlada za 2 dana i taktiku i upozna saigrače, halo, pa nezna riječ srpskog. Ja odem na godišnji 10 dana pa mi treba 3 da se odviknem od posla i stresa, da shvatim da sam na odmoru. Treba mu 15ak dana minimalno za bilo šta.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter