2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SJAJNA VEST ZA GROBARE: Evo ko prenosi meč Partizan – Olimpijakos…

Objavljeno: 21.07.17 u 18:15

U utorak se igra derbi meč trećeg kola kvlafikacija za Ligu šampiona između Partizana i Olimpijakosa, a meč će moći da prati cela Srbija.

Naime, posle objave da će RTS prenositi duel Crvene zvezde i Sparte u kvlafikacijama za Ligu Evrope, došla je informacija i da će javni servis prenositi duel Partizana i Olimpijakosa. Meč se igrao od 20.45 minuta u Beogradu.

RTS je ove sezone prenosio jedan meč Partizana protiv Budućnosti iz Podgorice, dok je revanš iz Crne Gore bio na Areni sport. Podsetimo, UEFA je ovaj meč proglasila visokorizičnim, zbog čega gosti iz Grčke neće imati podršku svojih pristalica.

0
0

2 Komentara

    • Nikad necu da gledam na rts dok arena prenosi jedino oni ljudi prenose sve utakmice partizana. Zasto rts nije prenosio u podgoricu utakmicu sram da ih bude placam pretplatu redovno. Sad kad igrJu sa olipijakos gde ce da gleda trecina grcke i cela srbija oni ce da prenose. Molim sve koji ne.idu na utakmicu da gledaju na arenu sport jer ovi nisu zasluzili. Ja cu svakako gledati to uzivo

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter