1
Evropske lige

FOTO: HotSport

ODLETEO: Manojlović za HotSport iz aviona za Madrid (FOTO)

Objavljeno: 21.07.17 u 16:40

Filip Manojlović se javio čitaocima HotSporta pre leta iz Minhena u prestonicu Španije.

Postao je brzo Filip Manojlović, dete Crvene zvezde, ljubimac navijača i samo za čitaoce HotSporta napravio je selfi u društvu menadžera Radeta Ćaldovića i prijatelja na aerodromu u Minhenu, pre leta za Madrid. Večeras po dolasku u špansku prestonicu sledi potpis ugovora za Hetafe, koji je za njega crveno-belima treba da plati 1,2 miliona evra i petnaest procenata od dalje prodaje.

– Odlazim srećan zbog prolaza Irtiša i ostanka voljenog kluba u Evropi, a sada bez mene sledi novi spektakl protiv Sparte. Navijaću svim srcem i pamtiću uvek podršku sa severa i drago mi je da sam bio deo ekipe. Profesoomalizam je ponekad surov, ali sam se navikao kao pre godinu dana, kada mi je došao poziv za povratak iz Bačke. I odlazak u Hetafe skockan je ekspresno i slede novi izazovi – poručio je za čitaoce HotSporta Filip Manojlović.

FOTO: HotSport

Tokom kratke seniorske karijere, golman mlađih selekcija Srbije postao je pravak sveta na Novom Zelandu, a stajao je pored Zvezde i Bačke dve sezone na golu Bežanije, tima iz njegovog kraja. Sledeća stanica je Primera, jedna od najjačih liga u Evropi i srpski Fića je spreman da bude na nivou. Srecno i berićetno…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter