Osvajač Evropskog prvenstva sa omladinskom reprezentacijom Srbije i seniorski reprezentativac Crne Gore neće igrati domaće prvenstvo.

Iako je poptuna pažnja posvećena evropskim kvalifikacijama Zvezde, danas su crveno-beli prijavili tim za Superligu.


Ovo je lista fudbalera koja će početi Superligu u nedelju, protiv Radničkog, a među njima nema Stefana Miloševića, Vladimira Jovovića i Andrije Lukovića. Ova tri fudbalera ni protekle sezone nisu dobili priliku u crveno-belom dresu, Milošević i Jovović su išli na pozajmice, što će se možda desiti ponovo.

Očekuje se da će se na spisku igrača uskoro naći i ime Nemanje Radonjića koji će postati novi fudbaler viceprvaka zemlje, a tu je već 33 imena (12 omladinaca) na koje će Vladan Milojević računati u srpskom šampionatu.

SPISAK IGRAČA:

Damir Kahriman, Filip Manojlović, Aleksandar Stanković, Nenad Milijaš, Luka Adžić, Ričmond Boaći, Srđan Babić, Nemanja Milić, Veljko Nikolić, Mičel Donald, Slađan Rakić, Dejan Joveljić, Viveiros, Branko Jovičić, Filip Stojković, Dušan Anđelković, Damijen Le Talek, Luka Ilić, Ze Markos, Aleksandar Pešić, Abraham Frimpong, Slavoljub Srnić, Uroš Račić, Džon Ruiz, Jug Stanojev, Marko Gobeljić, Gelor Kanga, Rikardinjo, Milan Pavkov, Vujadin Savić, Aleksa Terzić, Ivan Ilić i Vanja Vučićević.