0
Evropske lige

MORATA: Čelsi je najbolji klub, a Konte najbolji trener

Objavljeno: 20.07.17 u 18:30

Fudbaler Real Madrida Alvaro Morata rekao je danas da prelazi u Čelsi, pošto je to najbolji klub i da se raduje saradnji sa trenerom Antoniom Konteom.

Kako je preneo ‘Skaj’, Morata je danas stigao u London na lekarske preglede uoči transfera u Čelsi, koji bi mogao da dostigne 70 miliona funti.

Mediji su prethodnih dana spekulisali da će 24-godišnji napadač preći u Mančester junajted, ali je bivši fudbaler Juventusa rekao da je srećan što će saradjivati sa trenerom Konteom na Stamford Bridžu.

– Ovo je najbolji klub. Antonio Konte je jedan od najboljih trenera na svetu, srećan sam što ću raditi sa njim, rekao je Morata.

Upitan koliko je blizu bio prelaska u Junajted, Morata je rekao: ‘Ne znam, najvažnije je da sam ovde i da ću igrati za Čelsi. Konačno sam stigao’.

On je dodao i da je uveren da će se prilagoditi na fudbal u Premijer ligi i da je o tome razgovarao sa saigračem iz reprezentacije Španije i budućim saigračem u Čelsiju Sezarom Aspilikuetom.

– Premijer liga je jedna od najboljih na svetu i srećan sam što ću igrati, kazao je španski napadač i dodao da je do potpisivanja ugovora sa Čelsijem ostalo samo da prodje lekarske preglede.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter