2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘BOMBA’: Olimpijakos dovodi ‘tajno oružje’, Šaranov i Partizan su ga dobro upamtili (VIDEO)

Objavljeno: 20.07.17 u 10:29

Olimpijakos nastavlja da se pojačava, te je pravo pitanje kako će tim Grka izgledati u Beogradu, a ako ne u Humskoj onda u Pireju sedam dana kasnije.

Velika želja šampiona Grčke bio je Portugalac Eliseu. Ipak, Benfika se i dalje nećka oko toga hoće li ili ne da proda iskusnog levog beka. U Pireju ne mogu da čekaju, te su se bacili na posao. Pronašli su novog levog beka, a njegovo ime je Luis Ibanjez.

Argentinac želi da napusti Trabzon, jer nema minutažu u Turskoj. Grci mogu da plate obeštećenje Turcima, a Luča da dovedu kao ‘bekap’ opciju ako stigne Eliseu. Takođe, Argentinac sa hrvatskim pasošem dobro poznaje Partizan, te Grci smatraju da bi mogao da bude tajno oružje u dvomeču sa srpskim šampionom u borbi za plej-of Lige šampiona.

Vremena je malo, utakmica je već u utorak i na upravi Olimpijakosa je da reaguje i dovede bivšeg fudbalera Crvene zvezde. Besnik Hasi se slaže sa ovim transferom, te se rasplet očekuje najkasnije do subote.

0
0

2 Komentara

  1. A da,da zapamtili smo prevaranta kad je priblizio loptu golu i pomerio je ka gore jedno 2-3 metra da stavi on de njemu odgovara a pritom sudija nije video.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter