1
Domaći fudbal

2017.06.23 Bydgoszcz Pilka nozna Mistrzostwa Europy U21 Euro U21 Serbia - Hiszpania (Serbia - Spain) N/z Mikel Oyarzabal Vukasin Jovanovic Foto Norbert Barczyk / PressFocus 2017.06.23 Bydgoszcz Football UEFA Under21 Championship Poland 2017 Serbia - Hiszpania (Serbia - Spain) Mikel Oyarzabal Vukasin Jovanovic Credit: Norbert Barczyk / PressFocus / NEWSPIX.PL --- Newspix.pl

ZAVRŠNI ČIN: Srbin pojačao poslednji bedem Bordoa (FOTO)

Objavljeno: 17.07.17 u 16:40

Vukašin Jovanović potpisao je ugovor na četiri godine sa francuskim klubom.

Francuska „bajka“ se nastavlja za Vukašina Jovanovića. Kao što je HotSport ekskluzivno najavio, Zenit je za četiri miliona evra prodao srpskog defanzivca Bordou, a igrač je u društvu menadžera Radeta Ćaldovića stavio potpis na četvorogodišnji ugovor.
 
Nastavlja se moja misija sa Bordom i veoma sam srećan što ostajem u klubu u kojem mogu da napredujem, a da i u novoj sezoni pokušamo da ostvarimo dobre rezultate. Ovde se osećam kao u svojoj kući – rekao je za HotSport Jovanović.
 
 Štoper je želeo po svaku cenu da se ostvari transfer u Bordo.
 
Često sve ne ide lako i glatko, ali čelni ljudi Bordoa su posle dva pokušaja uspeli da završe posao. Spreman sam da ispunim zadatke, koje budem dobijao od trenera.
 
 
Pre starta slede kvalifikacije za Ligu Evrope.
 
U trećem kolu nas čeka verovatno Videoton i dueli sa zemljacima Lazovićem i Šćepovićem. Jedva čekam da kroz rad  na treninzima dostignem pravu formu za ispite – zaključio je Jovanović.
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter