1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Reprezentativac Srbije o Zvezdi: Za interesovanje sam saznao iz medija

Objavljeno: 17.07.17 u 14:06

Crvena zvezda će po svemu sudeći sezonu početi sa novim golmanom. Španski mediji  prenose da će Filip Manojlović pojačati Hetafe, a crveno-beli već imaju spremne opcije za novog čuvara mreže. Poslednji koji se pominje dolazi iz Danske

Reprezentativac Srbije i pouzdani čuvar mreže danskog Orhusa jedan je od fudbalera koji su ovog leta interesantni klubu iz Ljutice Bogdana, a Nišlija poručuje da nisu načinjeni konkretni koraci, ali i da on odlučuje o svojoj sudbini. 

– O interesovanju Crvene zvezde saznao sam iz medija. Nisam upoznat da li klubovi pregovaraju, jer mi se niko iz Orhusa nije obratio po tom pitanju. Pod ugovorom sam, kao što znate, o mojoj sudbini odlučuje klub, naravno u saglasnosti sa mnom, kaže Jovanović za Hotsport.rs

Dvadesetčetvorogodišnji golman iz Niša karijeru je počeo u Radničkom, potom je nastupao za Rad Donji Srem, da bi se pre odlaska u Orhus vratio u Niš gde je imao odličnu sezonu iza sebe. U danskom timu upisao je 30 nastupa, a pritom je debitovao i za nacionalnu selekciju Srbije.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter