2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘ODMAZDA’ ZA STOJKOVIĆA: Bivši golman Partizana na meti Crvene zvezde?! (FOTO)

Objavljeno: 16.07.17 u 14:55

Iako je još uvek Milan Borjan najzrelije rešenje za tim iz Ljutice Bogdana, pojavile su se nove opcije.

Trenutno su četiri imena u igri za zamenu Filipa Manojlovića.

Prvo je ono o kojem smo juče pisali, čuvar mreže kanadske reprezentacije i bivši golman Rada, Radničkog iz Niša… Pored njega, jedno od najzvučnijih imena koje bi moglo da stane na gol Crvene zvezde jeste Bojan Šaranov.

Po poslednjim saznanjima, nekadašnji golman Partizana je interesantan čelnicima, pogotovo što je od prvog dana ovog meseca postao slobodan igrač posle epizode u Karabagu. Poznanstvo Mitra Mrkele i Šaranova koje datira iz dana u OFK Beogradu bi moglo da doprinese ovom transferu.

FOTO: STARSPORT

Aleksandar Jovanović, čuvar mreže Arhusa, se takođe nalazi na radaru viceprvaka naše zemlje. Rezervni reprezentativni golman je otišao u Dansku nakon što je bio jedan od najboljih golaman u Srbiji braneći u Nišu. Pored njega, zanimljiv je i Milan Mijatović, a on se najbolje prezentovao u prvom duelu dvomeča sa Partizanom praneći za Budućnost.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter