3
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Vezista Partizana na radaru evropskih timova

Objavljeno: 15.07.17 u 15:31

Za vezistu Partizana Petra Đuričkovića stigle su ponude iz Grčke i Turske.

Bila je dovoljna i uloga ‘džokera’ u sezoni osvajanja ‘duple krune’ Partizana da se Petar Đuričković (26) nađe na spisku potencijalnih pojačanja ekipa iz Evrope. Kako saznaje HotSport, na adresu menadžmenta momka iz Niša su stigle dve zvanične ponude. Za usluge Đuričkovića se interesuju prvoligaši iz Grčke i Turske. Klubovi su posle sklapanja budžeta povukli danas konkretne korake.
 
Vezista se dopao inostranim skautima pose dobrih rola kod trenera Marka Nikolića, a pogotovo posle odlične polučasovne partije i upisane asistencije za overu pobede nad Crvenom zvezdom.  Na 18 mečeva od dolaska u Humsku, Đuricković je postigao četiri pogotka i svojim igrama je iz drugog plana doprineo osvajanju trofeja.
 
Svakako da se pita i Partizan, mada je pošteno da, ukoliko ostane Leonardo, dođe Suma, a ostali fudbaleri iz veznog reda ne dobiju inostrane ponude, Đuričković dobije ‘zeleno svetlo’. Rasplet će uslediti tokom naredne nedelje.
0
0

3 Komentara

    • Jes ti svestan sta pricas? Svaka cast petru al marko napreduje fantasticno i bice pravi igrac i zlatna koka….decko ti bas nemas neke veze sa loptom a?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter