5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ČEKA SE JOŠ SAMO POTPIS: Zvezda prodaje Filipa Manojlovića, dobija 1.200.000 evra i procente!

Objavljeno: 15.07.17 u 11:43

Posao još nije završen, ali se uskoro očekuje ozvaničenje ovog transfera.

HotSport je ranije ovog jutra najavio da bi u Crvenu zvezdu mogao da stigne reprezentativni golman Kanade Milan Borjan, a da bi se eventualne ponude za Damira Kahrimana i Filipa Manojlovića u tom slučaju odmah prihvatile.

To se desilo, pošto je u Ljutice Bogdana stigla ponuda za prvog čuvara mreže, perspektivnog mladog reprezentativca Srbije, za koga je ozbiljno zagrizao španski Hetafe. To je jutros prenela španska ‘Marka’.

Prema našim informacijama, radi se o ponudi vrednoj 1.200.000 evra plus 20 posto od narednog transfera Manojlovića. Izgleda da su ti procenti ‘u modi’ ovog leta.

Iako je načelni dogovor postignut, još uvek nije došlo do realizacije transfera, jer se još uvek dogovaraju detalji transfera i novog ugovora, koji bi trebalo da bude na četiri godine.

Zbog toga još uvek ne treba staviti tačku na ovaj transfer, ali je izvesno da je veoma blizu još jedan odlazak sa stadiona ‘Rajko Mitić’. Da li i prerano za popularnog Manojla?

0
0

5 Komentara

  1. 1 200 000 za Manojlovicai procenti? Ma ne, bre, 12 000 000 i procenti, jer to je toliko vrstan golman. Koliko se segacite sa narodom.

    0
    0
    Odgovori
  2. Citat

    realno dobar posao, klasican linijas unistio ga je Maksa, od ovih para za 200-300 k moze neki dobar golman da se nadje a ostalo da se ulozi za veznog, stopera , krilo, Rodica itd..

    0
    0
    Odgovori
  3. Pored fudbalskog kluba koji kobajagi postoji u Zvezdi su razvili biznis i oformili agenciju za kupo-prodaju igrača. Potpuno je bespredmetno hoće li Zvezda pobediti Slovan ili ne. Fudbalski klib je obezvređen ovakvim načinom poslovanja ,koji diktira Terzić, glavni upropašćivač Zvezde. Kupuje azilante iz Afrike i Brazila, registruje ih u Zvezdi i prodaje ih kao igrače Zvezde, naravno sve uz procenat. Terzićev cilj je da Zvezdu dovede u III ligu grupa Beograd!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter