0
Evropske lige

TRANSFER GODINE: Bonući stigao u Milan, navijači ga dočekali kao Boga, dok ga svi ostali smatraju izdajnikom (VIDEO)

Objavljeno: 14.07.17 u 23:15

Na oduševljenje jednog dela Italije i šok drugog, Leonardo Bonući je stigao u Milan i potpisao basnoslovni ugovor sa ‘roso-nerima’.

Izdaja ili ne? Teško je reći. Leonardo Bonući je karijeru počeo u Interu, a fudbalsko ime najviše stekao u Juventusu, gde se zaklinjao da nikada neće napustiti kapije stadiona ‘Stare dame’.

– Ja da odem? Moraćete da me oterate ili da mi sami kažete kada odlazim, ja sam neću izaći sa ove kapije – govorio je svojevremeno Bonući.

Međutim, kao i mnogi fudbaleri do sada, ‘progutao’ je svoje reči i krenuo za novcem, to ne treba kriti. Jer, Bonući će godišnje sa bonusima dobijati oko 8.000.000 evra na računu, što je nestvarna cifra.

To mu je možda olakšavajuća okolnost u celoj priči o izdaji, ali navijače Milana to ne zanima, baš kao ni cifra od 40.000.000 evra obeštećenja koliko su kineski vlasnici platili Juventusu.

Njima je to nebitno, jer u svojim redovima sada imaju jednog od najboljih štopera današnjice. I zato se raduju.

Doček u Milanu i čuvenoj ‘Kući Milan’ u crveno-crnom delu ‘grada mode’ bio je sjajan.

 

A post shared by AC Milan (@acmilan) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter