0
Evrokupovi

ŠTA ČEKA ZVEZDU: Dosta iskusnih i poznatih imena u Sparti, brz povratak Atomskog u Beograd

Objavljeno: 14.07.17 u 13:48

Žreb je odlučio da ukoliko crveno-beli poraze Kazahstance, igraju protiv Čeha.

Sparta Prag će biti naredni rival Crvene zvezde ako eliminiše Irtiš.

Uzeći u obzir da je crveno-belima mogao još da zapadne Everton ili Gent, dobro je prošao viceprvak Srbije. Ipak, uz malo sreće, Zvezda je mogla na megdan i sa Apolonom ili Zarijom, daleko slabijim protivnicima, ali šta je tu je.

Vicešampion naše zemlje će u prvoj utakmici, 27. jula, biti domaćin protiv češkog predstavnika koji će u Beograd sasvim sigurno stići željan pobede. Srđan Plavšić se danas ispostavio kao još veće pojačanje jer će u njemu verovatno stručni štab Sparte pokušati da ima insajdera o situaciji iz Ljutice Bogdana.

Češki tim predvodi čovek koji je već dolazio zbog Lige Evrope u Beograd, Andrea Stramaćoni koji je tada predvodio Inter koji je u grupnoj fazi igrao protiv Partizana. Dosta poznatih i iskusnih igrača je okupljeno u njegovom timu, čuveni napadač Mark Janko je tu, štoper Mihal Kadlec, Izraelac Tal Beh Haim, čuveni Tomaš Rosicki, ali i kapiten tima i poznati golgeter, 35-godišnji David Lafata.

Praški tim čine i dva srpska fudbalera, pomenuti Srđan Plavšić koji je na dve pripremne utakmice jednom bio strelac, kao i Vukadin Vukadinović koji je takođe ovog leta stigao u Spartu.

Sparta je prošle godine bila treći tim u češkom prvenstvu, radi se o klubu sa tradicijom od 123 godina, a igra na ‘Đenerali areni’ koja prima nešto manje od 20.000 gledalaca.

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter