17
Evrokupovi

REAKCIJE IZ PIREJA: Trener Olimpijakosa zadovoljan žrebom, Marko Marin slikom razbesneo Grobare! (FOTO)

Objavljeno: 14.07.17 u 18:55

Dok Partizan baš i ne sme da gleda ka Olimpijakosu dok ne završi posao protiv Budućnosti, iz Pireja uveliko gledaju ka Humskoj.

Trener Olimpijakosa, kosovski Albanac Besnik Hasi istakao je da njegov tim drži sve u svojim rukama i da je atmosfera odlična.

– Mogli smo da prođemo gore, ali i bolje na žrebu. Važno je da ostanemo koncentrisani. Imamo dobar tim, kvalitetne fudbalere. Novi igrači polako ulaze u ritam, atmosfera je odlična – rekao je Hasi posle žreba.

Zanimljivo, Hasi je pre sedam godina bio asistent na klupi Anderlehta kada ga je Partizan izbacio na poslednjem stepeniku pred Ligu šampiona. Svojevremeno je fudbal igrao u Srbiji i nosio dres Dinama iz Pančeva.

– Dobro poznajemo Partizan, poštujemo srpskog šampiona. Prednost Partizana je što će iza sebe imati dva meča u drugom kolu. Za nas je dobro što je prvi meč u gostima, a revanš pred našim navijačima. Sada ćemo da se fokusiramo na Partizan, u ovoj fazi takmičenja svaki protivnik je težak – istakao je Albanac rođen u Đakovici.

Bes navijača Partizana izazvao je fudbaler Olimpijakosa, Marko Marin, inače veliki navijač Crvene zvezde. On je odmah po žrebu objavio sliku grbova Olimpijakosa i Crvene zvezde, uz natpis ‘pravoslavna braća’ i komentar ‘Idemo’.

Ovo je ta slika, ali je brzo morao da je skloni sa Instagrama, jer su usledili masovni negativni komentari pristalica Partizana.

0
0

17 Komentara

  1. Marko Marin bas ima pravo srpsko prezime .Mozda se Partizan pomuci se Olimpijakosom ali je Buducnost ubio da je tawamba dao 3 zicera sa peterca bila bi petarda ovako cemo u Podgorici dati jos 2 i gotovo.Dok se marinovi ganci muce sa Maltom i Kazahstanom…Partizanu se ne preti i njukasl je bio zadovoljan zrebom pa je Partizan izbacio male sanse Partizana ali veliko srce do POBEDE.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bice to dan kad mrestimo sarane!
    Kad rcimo papane,
    kad palimo dronjke,lomimo kalajisane bakrace
    I kad ih haramo Iz blizine, iz daljine,iz blizine
    Samo udri u buljine!
    Udri ,porazi, ponizi,
    Zakucaj,zalemaj satari!
    Rasturi Turke na buljuke,
    Uturi, ubaci,razbaci,
    Da znaju s kim posla imaju
    Ti musavi ganci terzijanci
    Uvek hebi crveno belo i ocitaj mu opelo!

    0
    0
    Odgovori
  3. jadni li su ovi cigani.Ali kako ide ne pomaze Piksi Deja,ni trofeji iz muzeja,ni cigani iz pirineja,ne pomaze kurvi nista a mnogo je ona htela dupla kruna je crno bela.Vrata lige sampiona se otvaraju idemo jako protiv ovih nalozenih cigana!NANANANANA LIGA SAMPIONA!

    0
    0
    Odgovori
  4. Da ovaj grb zvezde ima samo jednu rupu, ja bi pomislio da prestavlja njihov stadion pecurkanu ili ti rupu, ali ovde ima vise rupa!Hahahahhahahahah
    Kao svajcarski sir je izbusen ceo, jedino ako pretstavlja zvedu, posle vecitog derbija iz prosle sezone!Haaaaaaaaaaahahahahahah

    0
    0
    Odgovori
    • Ja mislim da su ovi grbovi zavrsili kod nekog grobara pa da ih je on malo rostiljao! PA DOBRO IPAK MALO VISE ROSTILJAO!
      Ili su u medjuvremenu gani poostali VATRENI ahahhahahahahahahah
      IPAK SU ONI SVI PROSINECKI A I DRESOVI SU IM CRVENO BIJELI!

      0
      0
      Odgovori
  5. E realno, marko je fasista.. odbio je dres srbije, klasican cigos.. prica jedno a u pitanju je drugo.. idemo mi nasu pricu..

    0
    0
    Odgovori
  6. Prvo malo procitaj gde je decko odrastao i zasto se odlucio da igra za nemce umesto za nas i to nema nikakve veze za koji klub navija. Verovatno imas 12 godina pa ti je oprosten takav komentar 🙂 P.S. AUTOKOMANDA se pise inace :).

    0
    0
    Odgovori
  7. Ciganska posla, ovaj fudbaler je odbio dres reprezentacije Srbije da bi obukao dres „pancer divizije“ sto samo govori o njemu kao navijacu ovih iz rupe sa Auto komande.

    0
    0
    Odgovori
  8. Ova sliku sa dva grba mu je sigurno poslao neki grobar!Prosto ne mogu da poverujem da su grbovi ova dva kluba prepuni crnih rupa a primecuje se i nesto zuto hahahahahahahahaPa mislim ovo je u fazi raspada zardjalo celo?Doduse ovaj klub sa leve strane je u fazi raspada pa mozda hteli da bude realan grb ali opet ne bih rekao.
    GANI DA LI SU VAM OVO PRAVI GRBOVI IL ISE SAMO NEKI GROBAR MALO ZEKIO SA VAMA JADNIMA?
    MISLITE DA JE NAS GROBARE OVA SMESNA SLIKA RAZBESNELA?
    BRAVO REDAKCIJO DOKAZALI STE DA IMATE SMISLA ZA HUMOR!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter