1
Evropske lige

2017.06.23 Bydgoszcz Pilka nozna Mistrzostwa Europy U21 Euro U21 Serbia - Hiszpania (Serbia - Spain) N/z Mikel Oyarzabal Vukasin Jovanovic Foto Norbert Barczyk / PressFocus 2017.06.23 Bydgoszcz Football UEFA Under21 Championship Poland 2017 Serbia - Hiszpania (Serbia - Spain) Mikel Oyarzabal Vukasin Jovanovic Credit: Norbert Barczyk / PressFocus / NEWSPIX.PL --- Newspix.pl

POTVRĐENO PISANJE HOTSPORTA: Vukašin Jovanović za milionsko obeštećenje u Bordou

Objavljeno: 14.07.17 u 17:24

Vukašin Jovanović karijeru nastavlja u Bordou, a ugovor na četiri godine će biti potpisan u ponedeljak.

Upornost se isplatila, a posao je sklopljen između Zenita i Bordoa, koji je, kako saznaje HotSport, platio četiri miliona evra za otkup ugovora Vukašina Jovanovića!

Klubovi su postigli dogovor, a pojedinosti ugovora ekskluzivno za HotSport otkriva menadžer igrača Rade Ćaldović.

Izgleda da se po treći put posrećilo Bordou da dobije Jovanovića, a posle skoro mesec dana intenzivnih pregovora, razmenjenih silnih mejlova, oba predsednika su potpisima overili ugovor, rekao je Ćaldović.

Mladi štoper ostaje nakon šestomesečne pozajmice u istom dresu.

Vule je hteo po svaku cenu da igra u Francuskoj, a ekipa mu je „legla“, i lične uslove smo dogovorili bez problema. Skoknuo je na jedan dan do Rusije, i sledi pakovanje za novu stranicu u karijeri.

Plan je da Ćaldović i Jovanović u nedelju budu u Bordou.

Prvog radnog dana sledi završni čin i potpisivanje ugovora na četiri godine, a potom se Vukašin priključuje ekipi na zavšnim pripremama pred početak nove sezone, koji sledi u avgustu, zaključio je Ćaldović.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter