0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NAPOKON SE SKRASIO: Sedrik Gogua ima novi klub, dobro poznat našoj javnosti i Crvenoj zvezdi!

Objavljeno: 11.07.17 u 11:28

Kao što kaže tekst u jednoj pesmi: ‘Lutao sam, lutao, dok te nisam našao’, tako je i Sedrik Gogua konačno pronašao novi klub gde će nastaviti karijeru.

Nekoliko meseci nakon što je u Partizanu zaradio suspenziju, kasnije i raskid ugovora zbog problema sa alkoholom, štoper iz Obale Slonovače Sedrik Gogua se skrasio. Išao je na nekoliko proba u različitim krajevima Evrope, ali je na kraju završio u Kazahstanu.

I to tamošnjem najboljem klubu, ljubiteljima fudbala u Srbiji, a posebno navijačima Crvene zvezde, dobro poznatom Kairatu iz Almatija.

Gogua je zajedno sa reprezentativcem Malija Muhamedon Konateom potpisao ugovor sa bogatim šampionom Kazahstana i predvodiće odbranu zajedno sa srpskim štoperom Žarkom Markovićem.

– Veoma sam zadovoljan što su ova dva momka potpisali ugovore sa Kairatom. Klub iz Almatija je veoma ambiciozan, tako da će ovo biti korisno partnerstvo za obe strane. Za Gogou mogu da kažem da je izuzetno jak igrač i da može da mnogo da napreduje. On je došao u Kairat kao slobodan igrač – izjavio je menadžer Gogue, Dmitrij Seljčuk.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter