0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

PO DRUGI PUT: ‘Zmajevi’ organizuju Fudbalski kamp ‘Voždovac 2017’

Objavljeno: 10.07.17 u 16:50

Voždovac je odlučio da po drugi put pozove sve zainteresovane dečake i devojčice da učestvuju u lepom projektu, nakon prošlogodišnjeg uspešnog druženja.

Poštovani roditelji,

Fudbalski klub Voždovac po drugi put organizuje sportsko-rekreativni projekat Fudbalski kamp Voždovac 2017, u kome imaju pravo na učešće dečaci i devojčice od 6 do 12 godina. Prošle godine smo se lepo družili, te fotografije i snimak pogledajte na sledećem linku Voždovac fudbalski kamp 2016.

Poznato je da Fudbalski klub Voždovac od 2013. godine poseduje jedan od najsavremenijih stadiona sa veštačkom travom, koji se nalazi na krovu Šoping centra Stadion. Naš klub nesebično želi da podeli doživljaj igranja najpopularnije igre na svetu na terenu na kom se igraju utakmice Super Lige Srbije – najelitnije fudbalsko takmičenje u našoj zemlji.

Ove godine omladinske kategorije Voždovca su sa ponosom predstavljale klub i na najbolji način prezentovali rad omladinske škole. Veliki broj igrača je upravo kroz omladinske selekcije zadužio dres prvom tima Voždovaca, a pojedinci su postali i reprezentativci naše zemlje. Samim tim stoji činjenica da FK Voždovac dosta ulaže u svoje mlađe kategorije.

Fizička aktivnost je bitna u odrastanju svakog deteta, a ovakvi sportsko-rekreativni projekti osim fizičkih, doprinose i razvoju socijalnih karakteristika.

Pozivamo sve one koji se nalaze u Beogradu od 24. do 28. jula 2017. godine,  da dođu na naš stadion i pridruže se svojim vršnjacima u sticanju fudbalskih znanja i veština.

Treneri FK Voždovac biće Vaši instruktori fudbalske igre na ovom kampu, a specijalni promoter kampa je najmlađi debitant u istoriji Super Lige Srbije, prvotimac Voždovca i kadetski reprezentativac Srbije Filip Stuparević

Cena kampa: 2 500,00 rsd

Svaki polaznik kampa dobiće šorts i majicu Fudbalskog kampa Voždovac 2017.

Obezbeđene su vredne nagrade za najbolje polaznike kampa.

Prijave traju do petka 21. jula 2017. godine, a broj mesta je ograničen na 100 učesnika.

Sve informacije i prijave na:

064/8310-837

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter