0
Domaći fudbal

FOTO: FK ŽELJEZNIČAR

EVROPSKO POJAČANJE U SARAJEVU: Srbin prešao u Željezničar

Objavljeno: 10.07.17 u 12:00

Levi bek Napretka preselio se u Bosnu i Hercegovinu.

Josip Projić je od danas i zvanično novi igrač Željezničara.

Jedan od najzaslužnijih za istorijsko osvajanje Kupa Srbije Jagodine, Projić, je prošle sezone i više nego zapaženo nastupao u Kruševcu, a danas je ozvaničio saradnju sa Željezničarem pred kojim je važan ispit u četvrtak. Jedan od osnovnih razloga za pojačavanje tima jesu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Tim iz Sarajeva neće imati lak posao jer će snage odmeriti sa švedskim AIK-om, ali će barem u timu imati novog igrača na poziciji levog beka.

– Prvi put sam u Sarajevu i na Željinom stadionu. Utisci su fenomenlani. Drago mi je da sam postao član tako velikog kluba koji je iznedrio mnogo sjajnih fudbalera. Nestrpljiv sam da počnem sa treninzima i obučem dres Željezničara, kazao je Projić za klupski sajt.

Sem dobrim igrama u kontinuitetu, Projić je prošle sezone pažnju na sebe u Superligi skrenuo i izvanrednim pogotkom protiv Partizana u Kruševcu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter