0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VEZISTA PARTIZANA ISKREN: Od koje legende Crvene zvezde je Đuričković dosta naučio?

Objavljeno: 07.07.17 u 19:41

Vezista Partizana Petar Đuričković govorio je o svom mestu u timu, treneru Miroslavu Đukiću, ali i legendarnom fudbaleru večitog rivala Crvene zvezde.

Odlične pripreme su iza Petra Đuričkovića, bivši fudbaler Radničkog iz Niša pokazao je sav potencijal, te ne bi bilo iznenađenje kada bi se već protiv Budućnosti našao u startnih 11.

– Svako od nas gleda da se izbori za mesto u timu, najsrećniji smo kad smo standardni, ali šef je tu da odluči kad i koju ulogu da nam nameni. Naše je da to poštujemo, sve u službi tima – istakao je Petar Đuričković za Sportski žurnal.

Đuričković je istakao da je novi šef stručnog štaba Miroslav Đukić uveo neke novitete, ali da se to ne razlikuje mnogo od rada Marka Nikolića.

Đukić je uveo novitete, „hvatamo” ih iz dana u dan  i sprovodimo na terenu. Dobro nam ide, protiv Kopenhagena smo odigrali kvalitetnu utakmicu, protiv CSKA dominirali u drugom poluvremenu. Ima dosta sličnosti s Markom, nijanse su u pitanju, traži da igramo još brže. Jedan meč bio sam desno, drugi iza špica, nijedna pozicija nije mi strana.

Đuričkoviću ovo nije prvi trener koji dolazi iz Španije, pošto je u Crvenoj zvezdi igrao kod Roberta Prosinečkog koji je veći deo igračke karijere proveo u Primeri.

– Davno sam bio kod Prosinečkog, ali da su obojica bili odlični igrači, svedoče karijere. Od Robija, za šest meseci, naučio sam mnogo stvari…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter