0
Domaći fudbal

FOTO: FC Lech Poznan

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda je dovela Babića, ali je ostala bez iskusnog štopera kog je želela (FOTO)

Objavljeno: 07.07.17 u 20:37

Crvena zvezda je danas stavila potpis na saradnju sa ‘zlatnim orlićem’ Srđanom Babićem, ali iskusnog štopera sa kojim je pregovarala neće.

Abraham Frimpong, Vujadin Savić i Srđan Babić. Fali još samo jedan štoper sa velikim iskustvom i da trener Vladan Milojević krene u izgradnju ‘kinsekog zida’ pred golom Filipa Manojlovića. Crvena zvezda je u svom taboru želela da vidi Nikolu Vujadinovića, sada već bivšeg defanzivca Osasune, ali od tog transfera nema ništa.

Naime, kako je HotSport saznao, a Leh kasnije potvrdio, Nikola Vujadinović je novi član poljskog Leha. Ugovor je potpisan na dve godine.

– Znam da je Leh jedan od najvećih klubova u Poljskoj. Imam veoma dobar odnos sa trenerom Bjelicom koji mi je rekao mnogo toga lepog o klubu. Leh uvek želi da se bori za trofeje, to je i moja ambicija – istakao je Vujadinović na predstavljanju u Poznanju.

Zanimljivo, Nikola Vujadinović bi u dresu Leha mogao da se sastane sa Crvenom zvezdom u Ligi Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter