0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

RAD RADNO: Građevinari počeli drugi deo priprema

Objavljeno: 06.07.17 u 18:59

Fudbaleri Rada stigli su na drugi deo priprema u hotelu na Zlatiboru. Građevinari će se do 15. jula pripremati za novu sezonu, a nakon povratka sa mini odmora u hotelu Palisad ih je dočekao doskorašnji saigrač Nenad Filipović, on je pokazao da je drugarstvo ispred rivalstva. 

Nekadašnji fudbaler Rada, Teleoptika, MTK, Videotona, Radničkog iz Niša, a danas novog superligaša Mačve nije propustio priliku da pozdravi svoje nekadašnje saigrače i poželi im dobrodošlicu u hotel. 

– Fića je proveo sezonu i po u Radu i dosta toga je dao klubu. Drago nam je što su sklopljena drugarstva i vreme provedeno na Banjici ostali u lepom sećanju. Slika poput ove jesu suština fudbala i nadam se da će iih biti sve više sa naših terena. Publika, ali i svi učesnici naših liga to zaslužuju, kaže Sandra Pejić portparol FK Rad

Već u subotu novi strateg plavih imaće priliku da u dve kontrolne utakmice proveri raspoložive snage. Prepodne protivnik će im biti Rudar iz Pljevlja, a popodne Spartak iz Subotice. Dok će u sredu 12. jula biti odigrane još dva meča, za sada je poznat samo jedan protivnik, a to je Borac iz Čačka. U povratku za Beograd  Rad će u Ivanjici odigrati meč protiv Javora

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter