5
Fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

OVO JE NESTVARNO: Česi u finišu postigli gol sa više od pola terena, pa ga je zbunjeni sudija poništio (VIDEO)

Objavljeno: 05.07.17 u 23:46

Doneo je ispravnu odluku, ali je za čuđenje to što nije ranije prekinuo slavlje mladih Čeha.
Ovo bi sasvim sigurno bio jedan od najboljih golova ikada, da je bio faul, a ne indirekt, ili da je na putu ka golu neko dodirnuo loptu.

Dugo će se pamtiti završnica meča Portugala i Češke na Evropskom prvenstvu za igrače mlađe od 19 godina. Portugalci su vodili sa 2:1 kada je u blizini centra, na delu terena koji brani Češka, dosuđen indirekt za tu reprezentaciju. Češki štoper i kapiten nacionalnog tima, Halus, je savršeno izveo ovaj prekid i sa više od pola terena savladao golmana Portugalije, Koštu.

Ceo stručni štab i tim Češke je krenuo da se raduje, zbog toga što su u završnici uspeli da dođu do boda, i to na kakav način, ali je posle nekoliko desetina sekundi turski sudija Palabijik poništio gol zbog toga što se radilo o indirektu a lopta na putu ka mreži nije dodirnula nijednog drugog igrača.

Jednom rečju – šteta.

0
0

5 Komentara

  1. ako je bio idirekt sudija je morao da drzi podignutu ruku pre izvodjenja , da da do znanja o ceu se radi , ovako neopravdano ponisten pogodak …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter