0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GDE SU, ŠTA RADE: Zvezdina rekordna prodaja koju bismo uskoro mogli da vidimo kao trenera

Objavljeno: 05.07.17 u 00:21

Saragosa je platila Gorana Drulića čak 27 miliona maraka, a napadač je malo radio u omladinskom pogonu i vratio se u Španiju.

Ostati u fudbalu i posle igračke karijere svakako je plan 40-godišnjeg Gorana Drulića, fudbalera koji je prelaskom u Sargosu podigao lestvicu transfera u Srbiji.

Rekord od 27 miliona maraka drži već skoro dve decenije, ali aktuelnosti na tržištu su realno takve da dugo neki igrač iz domaćeg kluba neće prestići Drulića.

Dve teške povrede kolena su omele momka iz okoline Negotina da pokaže golgetersko umeće u Španiji, Srbin je posle kratkog izleta u Lokeren na Iberijskom poluostrvu okončao karijeru u trećeligasu.

Posle dugo vaganja, krenuo je na trenerski kurs, a zatim je u omladinskom pogonu crveno-belih odradio diplomski rad, koji je uspešno završen.

Vratio se ponovo u Saragosu da tamo čeka angažman, ali umesto trenerskom imao je posao sportskog direktora u jednom niželigašu. Mada je misija trajala samo nekoliko meseci popularni Drula je decidirano odlučio da uči naslednike u narednom periodu.

Često život nije mazio Gorana Drulića, dete Crvene zvezde, kroz čiju školu je prošao i došao do vrha. Nema imperativ da po svaku cenu sedi na klupi, ali ako upola bude imao elana kao fudbaler svakako da može da uspe. Vreme radi za njega, to nije sporno…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter