0
Evrokupovi

KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Veče gostiju, dobili smo pet učesnika drugog kola

Objavljeno: 04.07.17 u 22:53

Nijedan tim koji je večeras igrao u gostima nije izgubio, takođe i nije eliminisan.

Među pet timova koji će se naći u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona su Linfild, Alaškert, TNS, Vikingur i Hibernijans.

Hibernijans je overio plasman u dalju rundu protiv Infoneta iz Taljina koji u dvomeču nije uspeo da zatrese nijednom mrežu Maltežana. Jedini strelac je na dva minuta do kraja utakmice bio Joržinjo za ukupnih 3:0 iz dve utakmice.

Predstavnik takozvanog Kosova je pretrpeo težak poraz od Vikingura sa Farskih Ostrva. U prvom meču su Farani slavili 2:1, a danas su pobedili rezultatom 4:1. Kutišaj je u roku od dva minuta zaradio dva žuta karton i isključenje, pa je Vikingur ubrzo za tri minuta dvaput pogodio mrežu Trepče. Strelci su bili Anhel i Islami koji je postigao autogol. U drugom poluvremenu se Vatnmar dvaput upisao u listu strelaca, a počasni gol za Trepču dao je Hasani.

TNS je pobedio sa 3:1 nakon produžetaka na Gibraltaru. Velšani su imalio čistu situaciju, dva gola prednosti na poluvremenu zahvaljujući autogolu Moje i Kvigliju. Europa je smanjila zaostatak na 2:1 u 53. minutu kada je Voker pogodio sa bele tačke. Taj rezultat je ostao do kraja iako je u roku od dva minuta Europa zaradila dva crvena kartona. Tek je u 104. minutu Kvigli ponovo bio precizan i doneo TNS-u prolaz u drugo kolo.

U preostala dva meča igralo se nerešeno. La Florita i Linfild bez golova, a Santa Koloma i Alaškert 1:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter