0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

GENERALNA PROBA: Gledajte uživo poslednji test Partizana u Sloveniji, najjači sastav je na terenu (VIDEO)

Objavljeno: 04.07.17 u 17:59

Protivnik Partizana u konačnoj proveri pred start kvalifikacija za Ligu šampiona je ruski Ural, a meč se igra na stadionu ‘Športni park Beltinci’ u Sloveniji.

Ovaj meč biće zanimljiv i po tome što će se igrači Partizana sastati sa Gregorom Balažicom, do prošle zime saborcem u trci za Crvenom zvezdom i kasnijom titulom šampiona. Slovenac je prešao u Ural i danas će se braniti od napada crno-belih.

Kao što se i očekivalo, trener srpskog šampiona Miroslav Đukić je za generalnu probu spremio tim koji će najverovatnije izaći na megdan podgoričkoj Budućnosti sledećeg utorka, 11. jula, na stadionu Partizana.

Na golu crno-belih danas će od početka stajati Filip Kljajić, odbranu će činiti po bokovima Miroslav Vulićević i Nemanja Miletić, a štoperski tandem biće Bojan Ostojić-Lazar Ćirković.

‘Vezu’ će držati Everton Luiz i Nebojša Kosović, po strani će napadati Nemanja Mihajlović i Marko Janković, dok će napadački tandem biti najbolji ofanzivni par u istoriji crno-belih, Uroš Đurđević i Leonardo da Silva Souza.

Za očekivati je da će ovaj sastav početi i meč protiv Budućnosti, a vi uživo na našem portalu pogledajte kako će crno-beli tim izgledati na generalnoj probi pred premijeru za sedam dana.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Partizan – Ural, 18h
četvrti pripremni meč Partizana u Sloveniji
Stadion ‘Športni park Beltinci’

PARTIZAN: Kljajić, Vulićević, Ćirković, Ostojić, Miletić, Everton, Kosović, Mihajlović, Janković, Leonardo, Đurđević.
Klupa: Jovičić, Stevanović Nemanja, Bošnjak, Munir, Pantić, Đuričković, Marjanović, Jevtović, Ilić, Radin, Stevanović Alen, Tavamba, Đilas, Jovanović, Miletić, Marković.
Trener: Miroslav Đukić

URAL: Godzur, Varazdat, Balažic, Danisev, Pavlenko, Bavin, Kulakov, Dimitrov, Iljin, Gluškov, Emelianov.
Klupa: Arapov, Dinga, Lungu, Stavpec, Merkulov, Čanturia, Podoksenov, Fidler, Ojevole, Korobov, Jusupov, Ščerbakov
Trener: Aleksandr Tarhanov

[/stextbox]

(Izvor: youtube / VideonetRS)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter