0
Evrokupovi

FOTO: DAILYMOTION PRINTSCREEN

ASISTENCIJA ZA PAMĆENJE: Srpski tandem opet radi, Videoton ‘drže’ Šćepović i Lazović (VIDEO)

Objavljeno: 04.07.17 u 19:38

Iako su Mađari još u prvoj utakmici odradili veliki deo posla, ostalo je samo da se overi plasman u drugo kolo kvalifikacija.

Danas su na programu i mečevi za plasman u Ligu Evrope.

Zahvaljujući Marku Šćepoviću i Danku Lazoviću su u prvoj utakmici slavili igrači Marka Nikolića. I danas je isti dvojac u centru pažnje. Mađari su loše počeli protiv Balzana i već u 3. minutu utakmice primili gol, a strelac je bio Kaljević.

Potom je Geresi na asistenciju Marka Šćepovića izjednačio, a potom je nekadašnji napadač Partizana i Olimpijakosa doneo preokret. Tome je prethodio izuzetno dobar pas Danka Lazovića pored nekoliko igrača tima sa Malte, Šćepoviću je ostalo samo da finišira tu akciju pored golmana Janjuševića.

Početkom drugog poluvremena je preko Efionge Balzan stigao do poravnanja, u nastavku se igralo veoma tvrdo i očekivalo se da će ostati nerešen ishod, ali se sa tim nije složio Juhaš koji je golom u 81. minutu doneo novu prednost. Na kraju utakmice još jedna zanimljivost, dosuđen je jedanaesterac koji je realizovao Crnogorac Bojan Kaljević i svojim drugim pogotkom doneo konačan rezultat 3:3, odnosno u dvomeču 5:3 za Videoton.


Goal Scepovic(1:2) Balzan vs Videoton by ylberenexhipi

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter