2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MAŽIĆ U CENTRU PAŽNJE: Pogledajte kako je srpski arbitar sprečio tuču Nemaca i Čileanaca, a potom napravio ogromnu grešku (VIDEO)

Objavljeno: 02.07.17 u 21:25

Finalnu utakmicu Kupa konfederacija u Rusiji sudi Milorad Mažić, a srpski arbitar se našao pred velikim izazovom početkom drugog poluvremena.

Kimih je pokušao da dođe do jedne lopte u 59. minutu, ali je ona završila u gol-autu.

Tada je mladi Nemac ušao u duel sa golmanom Klaudiom Bravom, a potom se umešao i Arturo Vidal.

Ipak, naš delilac pravde se nije zbunio, i Kimih i Vidal su dobili po žuti karton.


Arturo VIDAL Fight Joshua Kimmich ~ Chile vs… by Jamalmks

Par minuta kasnije, Žara je laktom udario Vernera, Mažić je koristio pomoć video tehnologije, a potom Žari pokazao samo žuti karton, iako je utisak da je fudbaler Čilea zaslužio isključenje.


Jara Horror Faul HD Chile 0 – 1 Germany 02… by livgol

Nemačka trenutno vodi sa 1:0.

0
0

2 Komentara

  1. Ne radi se ni o kakvoj grešci, već o instrukciji FIFE, koja ima sasvim drugačije suđenje nego UEFA, gde se za ovo daje crveni i gde se Mažić odlično snalazi. Sudije u FIFI su instruisane da ne sude crvene kartone, osim u veoma retkim situacijama. Ovo ima veze sa glavnim sudijama ovih organizacija i odatle ove razlike. U Uefi je glavni Kolina, a u FIFI onaj švajcarac…Uglavnom, Mažiću očito nije bilo prijatno da sudi, jer ovi standardi FIFE umanjuju autoritet sudija, otižavaju da se igra bazira na igri i po meni dobijaju neki cirkuzantski fazon.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter