1
Domaći fudbal

ŠTA JE DANAS SA GOLMANIMA: I čuvar mreže Voždovca se obrukao protiv Spartaka iz Moskve (VIDEO)

Objavljeno: 01.07.17 u 20:45

Dvojica golmana Partizana su napravili kardinalne greške protiv CSKA iz Moskve, a isto je učinio i čuvar mreže ‘zmajeva’ protiv još jednog tima iz prestonice Rusije, šampiona Spartaka.

Dobro su ‘zmajevi’ preznojali šampiona Rusije, ekipu Spartaka, ali nisu uspeli da ostanu neporaženi. Krajnji rezultat od 3:2 govori u prilog tome da su se srpski fudbaleri pošteno isprsili pred znatno jačim timom iz Moskve.

Međutim, možda bi i izvukli remi da nije bilo velike greške golmana Zorana Popovića. Nakon što su u 4. minutu Rusi poveli golom Ze Luisa, u 12. je Adriano iskoristio ogroman propust čuvara mreže kluba sa Dušanovca i zatresao praznu mrežu.

Nakon toga je Voždovac zaigrao mnogo bolje i čak stigao do izjednačenja preko Zeca i Dražića, da bi ipak pet minuta pre kraja Amanidze doneo trijumf Spartaku od 3:2.

Podsetimo, ranije danas Partizan je poražen od još jednog tima iz Moskve, CSKA, i to nakon dve velike greške dvojice golmana, Filipa Kljajića i Nemanje Stevanovića.

Pogledajte golove sa utakmice Voždovac-Spartak i neverovatnu grešku Popovića.

(Izvor: youtube /

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter