0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

PEJČINOVIĆ: U novu sezonu sa velikim ambicijama

Objavljeno: 30.06.17 u 12:51

Moskovska Lokomotiva, za koju sa velikim uspehom nastupa srpski defanzivac Nemanja Pejčinović je prošlu sezonu završila osvajanjem Kupa Rusije, a novu će otvoriti duelom u Superkupu sa gradskim rivalom Spartakom. Pejčinovića i njegove saigrače tokom nove sezone čekaju ozbiljni izazovi. Trofej u Kupu Lokomotivi je doneo mesto u Ligi Evrope, pa će igrati u tri takmičenja, a u svakom imaju velike ambicije.

Trenutno nam je primarni cilj da osvojimo Superkup. Pre dve godine nismo iskoristili šansu protiv Zenita, pa verujem da ćemo to ispraviti protiv Spartaka. Čeka nas možda trenutno i najbolji tim u Rusiji, sa odličnim stručnjakom na klupi. U Premijer ligi  moramo da ispravimo ono što nismo uspeli prošle, a to je da zauzmemo neko mesto koje vodi u Evropu. Čeka nas teška sezona jer igramo Ligu Evrope, gde je cilj da prođemo grupnu fazu i potom što dalje možemo – naglasio je Pejčinović.

29-godišnji fudbaler je u Moskvu stigao iz Nice 2014. godine i od tada je sa Lokomotivom osvojio dva Kupa Rusije.

Ne mogu da kažem koji mi je draži, ali je veselje posle prvog bilo mnogo većeg obima i pamtiću ga dugo. Nadam se da će se kolekcija uvećati već 14. jula – ističe Pejčinović.

Sjajni defanzivac je u prošloj sezoni pokazao da zna da bude veoma opasan iz drugog plana pošto je upisao dva gola i tri asistencije. Zbog toga, ali i pre svega odnosa prema obavezama je stekao status standardnog prvotimca. 

Odnos sa Sjominom je isključivo profesionalan, kao i sa svim ostalim igračima. Uvek se trudim da dam sve od sebe na terenu. Treneri su to znali da prepoznaju i zato su imali maksimalno poverenje u mene – tvrdi Pejčinović.

Srpskog fudbalera ugovor sa Lokomotivom veže do leta 2018. godine, ali on kaže da trenutno ne razmišlja o drugim izazovima osim o onim koji ga čekaju ove sezone.

Trenutno sam fokusiran na obaveze koje nam predstoje u prvenstvu i Evropi. Za sada nema nikakve priče oko produžetka saradnje – otkriva Pejčinović.

Pejčinović je tokom karijere, osim za Lokomotivu, igrao za Rad, OFK Beograd, Crvenu zvezdu, Hertu i Nicu. U dresu reprezentacije je upisao tri nastupa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter