0
Evropske lige

HOTSPORT SAZNAJE: Inter poslao 55 miliona evra za SMS, ali Genk ‘kvari’ posao!

Objavljeno: 30.06.17 u 17:30

Za Sergeja Milinković – Savića dobijena ponuda od 55 miliona evra, ali Italijane „ubija“ dogovor sa Genkom.

Odigrao je dobru sezonu u Laciju Sergej Milinković – Savić i našao se na meti velikih klubova, a posebno su se raspitivali iz Italije, da bi Inter poslao ponudu od 55 miliona evra! U Rimu su bili zatečeni ogromnom sumom koju je spreman da plati gigant iz Milana, ali kako ekskluzivno saznaje HotSport izgleda da će morati, bar za sada, da se zahvale kupcima sa odgovorom „Srbin nije na prodaju“.

Razlog je klauzula iz ugovora koja postoji između Genka, ekipe iz koje je Milinković došao u ‘večni grad’, da ukoliko plavi budu prodali vezistu u periodu od dve godine, zaključno sa letnjim prelaznim rokom 2017. godine, da Belgijancima sledi pola novca. Suma od 27,5 miliona je mnogo za drugu stranu, a posle ovog perioda procenti dodatne zarade za Belgijance se smanjuju.

Pred kraj prosle sezone Lacio je pojačao primanja Srbinu, koji je za dve godine nastupa u Italiji upisao 59 mečeva i postigao pet pogodaka. Vremena za novi ekstra transfer svakako da ima za momka, koji je rođen u Ljeidi (Španija) pre 22 godine, gde mu je igrao otac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter