0
Fudbal

VESTI IZ ITALIJE: Rekordna svota za transfer Srbina, ali bez šanse

Objavljeno: 29.06.17 u 22:59

Nakon neverovatnog prelaska Nemanje Matića u Mančester junajted vrednog 40 miliona, red je na još jednog Srbina za transfer bombu, makar po najavama italijanskih medija.

Juventus želi da u svojim redovima vidi Sergeja Milinković-Savića, odnosno, Alegri želi da po svaku cenu u Torino dovede igrača Lacija. Italijanski mediji tvrde da je cena oko 50 miliona evra.

Da su mnogi veliki klubovi bacili oko na igrača koji trenutno ne igra za najbolju reprezentaciju Srbije, potvrdio je i menadžer igrača za italijanske medije, međutim ne i spekulacije ‘medija sa čizme’.

– Poslednjih nedelja sam dobio neke enormne ponude za Sergeja. Neke su bile i preko 50 miliona evra. Ali kako smo sa klubom nedavno dogovorili novu saradnju i produžetak ugovora, odlučeno je da Milinković Savić ovog leta nije na prodaju. Igrač je veoma srećan u Laciju i hoće da pomogne klubu da se plasira u Ligu šampiona, rekao je Kežman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter