1
Fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

SREĆA ŠTO JE PRIJATELJSKA: Velika greška defanzivca Partizana koja ne prolazi bez kazne (VIDEO)

Objavljeno: 29.06.17 u 20:20

Uprkos tome što je moglo se izbegne peimanje drugog gola, crno-beli su pobedili.

Partizan je porazio Kopenhagen rezultatom 3:2.

Danci su dvaput dolazili do izjednačenja, ali je na kraju ipak šampion Srbije došao do pobede u ovom pripremnom meču. Prvi gol na utakmici bio je delo Đorđa Jovanovića koji se nakon jednog odbitka odlično snašao, primio lotpu i volej udarcem savladao golmana Kopenhagena.

Potom je nakon izvanrednog udarca Kvista, danski tim stigao do izjednačenja. Ovaj iskusni fudbaler je takođe pokupio odbitak i gađao izuzetno jako u mesto gde se spajaju prečka i stativa.

Kod trećeg gola na utakmici, drugog crno-belih, veliki posao odradio je Nebojša Kosović koji je vukao loptu po sredini, a potom proigrao Jovanovića koji se još jednom veoma lepo snašao u napadu i postigao svoj drugi gol danas.

Onda jedan od najbizarnijih slučajeva crno-belih u skorije vreme. Sa sredine terena su Danci ‘bunarili’, lopta je išla ka golmanu Jovičiću, a defanzivac Marković nije video da mu saigrač prilazi, te je poslao loptu ka gol aut liniji i prevario svog golmana. Mladi slovenački internacionalac Bendžamin Verbič je iskoristio grešku Markovića i doneo novo izjednačenje.

(Izvor: YouTube/Danas Conference Center)

Čovek odluke bio je Danilo Pantić. Kombinovali su Marjanović, Ilić i Miletić, onda je kapiten sjajno uposlio Pantića koji se snašao i doneo poedu crno-belima golom u 77. minutu.

(Izvor: YouTube/Danas Conference Center)

0
0

1 Komentara

  1. Iznenadjujuce trcanje, presing, cak Marjanovic u 92. minutu presingom krade loptu dancima, na 35-40 metara od njihovog gola, takodje i pri rezultatu 2:1 mi idemo u presing sa 5,6 igraca.
    Odlicno!
    Jeste da ce ovim sistemom golmani biti cesce u akciji, ali i davacemo vise golova .
    BRAVO momci.
    BRAVO Đukiću

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter