0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Zvezda, Vojvodina i Mladost otvaraju sezonu – neka im je sa srećom!

Objavljeno: 29.06.17 u 08:50

Osim duela srpskih timova na startu kvalifikacija za Ligu Evrope, ne zaboravite i drugo polufinale Kupa konfederacija.

Zanimljivo je da će svi klubovi iz Srbije prve duele igrati na domaćem terenu, a da će svi biti prenošeni na različitim televizijama.

Prvi će na teren od srpskih klubova fudbaleri Vojvodine koji će na svom ‘Karađorđu’ dočekati slovački Ružemberok. Taj susret igraće se od 20 časova uz prenos na prvom kanalu Radio Televizije Vojvodine.

Zatim će preostala dva naša kluba svoje duele početi od 20:30h. Na prvom programu Javnog servisa, Crvena zvezda dočekuje Florijanu sa Malte, protiv koje je veliki favorit.

U istom terminu, ali na prvom programu TV ArenaSport, Mladost će u Lučanima ugostiti Inter iz Bakua, azerbejdžanskog predstavnika, koji stiže kao blagi favorit, ali ni tim Neška Milovanovića nije bez šansi.

Pored naših klubova u Evropi, ne treba zaboraviti ni drugo polufinale Kupa Konfederacija između Nemačke i Meksika. Taj prenos biće od 20 sati na drugom kanalu RTS-a, gde će se tražiti rival Čileu u finalu turnira u Rusiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter