0
Evrokupovi

KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE: Voša slavila zahvaljujući Malbašiću; Mladost se nije proslavila na svom terenu (VIDEO)

Objavljeno: 29.06.17 u 22:39

Srpski timovi koji su počeli u mečeve u 20 časova imali su polovičan učinak, tim iz Novog Sada je slavio, dok su momci iz Lučana poraženi.

Vojvodina je odlično poočela duel sa Ružomberokom na ‘Karađorđu’ i već na otvaranju zahvaljujući golovima Filipu Malbašiću došla do dva gola prednosti. ‘Lale’ su nastavile ofanzivno, ali je i tim iz Slovačke počeo da preti. Vojvodina je imala veoma lepu prednost pred kraj duela, a u 81. minutu je usledio hladan tuš od strane Danijela koji je smanjio prednost crveno-belih i što je bitnije, postigao gol u gostima za slovačkog predstavnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Slovačke ‘Ruže’, kako je nadimak Ružomberoka i ekipa Vojvodine igraće revanš za sedam dana u Slovačkoj, a rezultat prvog meča daje nadu ‘Lalama’ da će u narednoj rundi biti protivnici norveškom Branu.


Vojvodina (Srb) 2-1 Ruzomberok (Svk) 29.06.2017 by Football–Live

Na drugoj strani, ekipa Intera iz Bakua pokazala se kao prejak rival lučanske Mladosti, a nedostatak međunarodnog iskustva bio je očigledan u redovima ekipe koju vodi Neško Milovanović.

Skarlatahe je za Inter postigao dva gola u prvom poluvremenu, u 23. i 41. minutu, a konačan rezultat je postavio Rauf Alijev u 75. minutu. Revanš utakmica igra se za sedam dana u Azerbejdžanu, a Lučanci će, po svemu viđenom, u Baku otići turistički.


Rauf Aliyev GOAL HD -Mladost (Srb) 0-3 Inter… by 87taras

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter