0
Domaći fudbal

Fudbal Super League season 2016-2017 Crvena Zvezda v Mladost (Lucani) from left Marko Petkovic Petar Orlandic Mitchell Donald Damien Le Tallec Thomas Fibel goalkeeper Filip Manojlovic Uros Racic Dusan Andjelkovic Srdjan Plavsic Slavoljub Srnic and Marko Poletanovic during moment of silence Beograd, 01.12.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

HOTSPORT SAZNAJE: Dosadašnji prvotimac posle Zvezde odlazi da igra Ligu šampiona! (FOTO)

Objavljeno: 29.06.17 u 13:04

Marka Petkovića od ugovora sa Spartakom iz Moskve dele samo lekarski pregledi u Rimu.

Sledeća stanica je Moskva. Bivšeg beka Crvene zvezde dele samo lekarski pregledi od potpisa dvogodišnjeg ugovora sa Spartakom. Šampion Rusije pojačao je ponudu desnom beku, koji danas popodne putuje u Rim i ako sve bude po planu sutra bi trebalo da se priključi ekipi na pripremama u Austriji.

Uslovi saradnje su precizirani na dve godine sa opcijom da bek ostane u prestonici Rusije, plus jos jednu sezonu. Finansijski uslovi su vrlo povoljni za bivšeg defanzivca crveno-belih u bratskom klubu, koji ga je pikirao posle nedavnog prijateljskog meča na stadionu ‘Rajko Mitić’.

FOTO: STARSPORT

Marko Petković je drugi deo sezone odigrao na visokom nivou i napravio je veliki korak napred u karijeri, a predstoje mu od jeseni i nastupi u Ligi šampiona.

Zvezda od ovog transfera nema nadoknadu, pošto je igraču istekao ugovor, a posle dva dana vaganja odlazi u zemlju domaćina narednog šampionata sveta.

FOTO: HOTSPORT

Na stolu je nedavno bila i ponuda Panatinaikosa, ali su Rusi dobili trku i veliki zvezdaš je ponovo u crveno-belim bojama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter