0
Fudbal

FOTO: DAILYMOTION PRINTSCREEN

KUP KONFEDERACIJA: Nemci su dali Meksiku četiri gola, ali ovaj Fabijanov ‘vredi’ barem toliko (VIDEO)

Objavljeno: 29.06.17 u 23:21

Meksikanci nisu uspeli da naprave iznenađenje i plasiraju se u finale Kupa konfederacija.

Reprezentacija Nemačke je sa 4:1 slavila i zakazala finale sa Čileancima.

Šok za Meksiko u početnih nekoliko minuta. Gorecka je u dva napada u razmaku od dva minuta postigao dva gola i doneo rano i veoma ubedljivo vođstvo za taj deo meča. Neverovatno je na koji je način Gorecka dvaput zatresao mrežu, oba puta je protrčavao pored Meksikanaca koji nisu mogli da mu stanu na put i spreče ga u postizanju golova.

U 59. minutu je vođstvo ‘pancera’ bilo još ubedljivije zahvaljujući Verneru. Draksler je odlično uposlio Ektora koji je izbio sam ispred golmana Meksika, iako je mogao da pokuša, zbog nešto lošije pozicije nije bio sebičan i proigrao je Vernera koji je samo prosledio loptu u nebranjenu mrežu.

A onda magija. Majstorski potez Fabijana u 89. minutu ovog duela, iz velike udaljenosti je razornim udarcem Meksikanac savladao Ter Štegena i to nakon kombinacije sa Ererom koji je izvodio slobodnjak. Ovo je jedan od onih golova koje vredi više puta pogledati:

Ali, Junes je ubrzo prekinuo euforiju i osvestio Meksikance, već nakon dva minuta. Nemci su sjajno kombinovali oko šesnaesterca svog rivala, lopta je u jednom momentu stigla do Junesa, a on pronašao najbolji put do gola.


Fabian Super Goal HD by livgol

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter