7
Domaći fudbal

FOTO: msport.aktuality.sk

NE IDE, PA NE IDE: Interesovanje za Sumu kom će Partizan teško moći da parira… (FOTO)

Objavljeno: 28.06.17 u 16:07

Korak napred, nazad dva. Tako je u slučaju višegodišnjeg ‘koketiranja’ Partizana i Sejdube Sume, a nikako da dođe do konačnog ozvaničenja veze.

Imao je Ivica Iliev puno pogodaka od kako je došao na mesto sportskog direktora Partizana. Leonardo i Everton se upravo njemu pripisuju, ali on i dalje nije u potpunosti ispunio svoju misiju, jer glavna želja koja figurira u njegovom notesu od prvog dana još nije u Humskoj.

Kako vreme odmiče, čini se da neće ni ovog leta biti ispunjena, jer je u red za usluge Sejdube Sume stao još jedan klub, velikan iz Francuske, koji bi lako mogao da nadmaši bilo koju ponudu crno-belih.

Prema pisanju poznatog lista „L’Ekip“, Bordo je ozbiljno ‘zagrizao’ za vezistu iz Gvineje i to itekako pravi problem sportskom sektoru ‘parnog valjka’ i Ivici Ilievu.

Dani pred nama daće nam odgovor, hoće li Partizan uspeti da privoli Sumu u svoje jato, ili će se ‘plejmejker’ Slovana iz Bratislave otisnuti u mnogo jaču ligu i obući dres Bordoa.

Prošle sezone imao je fenomenalnu sezonu kada je postigao 24 pogotka i upisao pet asistencija na 37 odigranih utakmica.

0
0

7 Komentara

  1. Neka ponude Alena Stevanovica i nesto doplate i eto Sume Sejhuhe kod nas! Inace vredno je u njega uloziti svaku paru jer je odista igracina. Troduplo bolji od Kange kojeg su u komsinici proglasili fudbalskim genijem. A on ih unistio i igrao za rekreaciju. Ovaj Suma je bre mnogo ozbiljan igrac. Fenomenalna 10tka,paker, suter, paser, golgeter sve u jednom telu!Mislim da je bolji od Moreire a Moreiru pamtimo i pamticemo.
    Dovedite ga po svaku cenu!Platite ga koliko treba samo da je nass! Onda su makar domaci trofeji nasi, a u Evropi sa njim sanse rastu za 20 do 30%!
    Ono sto mene vise brine je kako ce Partizan nadomestiti Djuku i Lea kad krajem Avgusta odleprsaju? Da li Ika Ilijev ima alternative za njih? Ne bih zeleo da se to desi, a da nemamo adekvatne igrace koji ce zatvoriti rupe koje oni odlaskom ostavljaju iza sebe u ekipi?. Verujte, to je kljucno pitanje za Partizan u sezonikoja dolazi!

    0
    0
    Odgovori
  2. ..uskoro sledi SHOCK za LIMENKKKE, dolazi jos jedan PREOBRACENI, koji MOLI DA MU OPROSTIMO RUZNU PROSLOST. mada, bolje da im MI OPRASTAMO, nego cokiiii, PANTERRRIII .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..uskoro sledi SHOCK za LIMENKKKE, dolazi jos jedan PREOBRACENI, koji MOLI DA MU OPROSTIMO RUZNU PROSLOST. mada, bolje da im MI OPRASTAMO, neco cokiiii, PANTERRRIII .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  4. dokle bre vise sa tim Sumom jel on jedini igrac na kugli zemaljskoj jasno je da nismo konkurentni dokle vise da se sprdaju sa nama?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter