1
Domaći fudbal

PRVA PROVERA U SLOVENIJI: Gledajte uživo meč Partizana protiv Kapfenbergera (VIDEO) (SASTAVI)

Objavljeno: 27.06.17 u 18:01

Fudbaleri Partizana od 18 časova igraju prvi pripremni susret na pripremama u Sloveniji, a rival od 18 časova je austrijski Kapfenberger.

Trener Miroslav Đukić je odlučio da već u prvoj proveri protiv Austrijanaca izvede verovatno najjači mogući sastav koji trenutno ima na raspolaganju.

Naravno, u drugom poluvremenu će rotirati postave i šansu će dobiti skoro svi igrači koji se nalaze u Sloveniji na pripremama.

Rezultat ponovo neće biti u prvom planu, ali se očekuje nešto bolje izdanje crno-belih, nego što je to bio slučaj na Zlatiboru u dve utakmice protiv Zete i lučanske Mladosti i dva identična poraza od 0:1.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Partizan (1. pol.): Kljajić, Vulićević, Miletić, Ćirković, Ostojić, Kosović, Everton, Mihajlović, Stevanović Alen, Janković, Jovanović.
Partizan (2. pol.): Stevanović Nemanja, Radin, Munir, Bošnjak, Marković, Marjanović, Ilić, Đuričković, Stevanović Alen, Đilas, Tawamba.
Trener: Miroslav Đukić

KSV 1919: 1 Eman, 6 Grabovac, 7 Rozenbihler, 16 Has, 4 Jutrić, 31 Kainz, 11 Rozenberger, 10 Senčar, 13 Bratić, 21 Geizler, 30 Cezar.
Igrali su još: 26 Kicker, 29 Thurner, 3 Feyrer, 22 Grgić, 14 Potroško, 23 Horvat, 19 Sauperl, 32 Sabicer, 17 Krasnići.
Trener: Karlhajnc Kubeš

[/stextbox]

Gledajte uživo utakmicu između Partizana i Kapfenberga:

(Izvor: youtube / VideonetRS)

0
0

1 Komentara

  1. Najbolji Neca i Marjanovic. Odusevili su me decaci na CH pozicijama, Bosnjak i Markovic, odigrali su bez greske.Trener Djukic treba da razmisli sta i kako sa Tavambom.On ocigledno nije centarfor, jednostavno on kao da ne zeli da poentira, on radije pasira. Njegova fizika, dobra tehnika, izvanredan pas ga kandiduju za odlicnu desetku. Malo je vreme nezgodno da sad ekspermimentise ali u toku prvenstva treba definisati njegovu igru u timu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter