0
Evropske lige

2017.06.23 Bydgoszcz Pilka nozna Mistrzostwa Europy U21 Euro U21 Serbia - Hiszpania (Serbia - Spain) N/z Mikel Oyarzabal Vukasin Jovanovic Foto Norbert Barczyk / PressFocus 2017.06.23 Bydgoszcz Football UEFA Under21 Championship Poland 2017 Serbia - Hiszpania (Serbia - Spain) Mikel Oyarzabal Vukasin Jovanovic Credit: Norbert Barczyk / PressFocus / NEWSPIX.PL --- Newspix.pl

MANĆINI NE RAČUNA NA NJEGA: Jovanović ponovo napušta Zenit, ali se ne seli u Francusku

Objavljeno: 27.06.17 u 19:00

Mladi reprezentativac Srbije Vukašin Jovanović neće ove sezone igrati za Zenit, već će biti poslat na ‘kaljanje’, ponuda ima sa svih strana.

Stigao je u Zenit iz Crvene zvezde kao zalog za budućnost. Kod Mirčee Lučeskua nije uspeo da se izbori za mesto u timu, te je prethodnih šest meseci proveo na pozajmici u Bordou. Igrao je Vukašin Jovanović dobro u dresu francuskog prvoligaša, ali ugovor na kraju sezone nije otkupljen.

Po svemu sudeći neće ni biti. Vukašin Jovanović se vratio u Sankt Peterburg, ali se ni u plavom dresu neće dugo zadržati. Naime, Srbin nije u prvom planu kod novog trenera Roberta Manćinija, to jest Italijan želi da ga pošalje na ‘kaljenje’. U opciji su dva ruska kluba Rubin i Rostov.

Druga opcija je odlazak iz Rusije, to jest pozajmica Malagi, a odluka će biti doneta u narednih nekoliko dana…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter