1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

IPAK JE BIO LAPSUS: Plavšić podelio tekst HotSporta i iskreno se izvinio svim Delijama (FOTO)

Objavljeno: 27.06.17 u 18:20

Mladi reprezentativac Srbije Srđan Plavšić je u Pragu predstavljen kao najnovije pojačanje Sparte, a izjava koju je dao povodom toga izazvala je dosta reakcija u javnosti.

Plavšić je uvideo da je pogrešio i izvinio se navijačima, koji su izvinjenje rado prihvatili.

– Vidim da se digla prašina oko ove moje izjave, naravno da nisam tako mislio, pogrešno sam se izrazio, hteo sam da kažem da sam ostvario san prelaskom u inostranstvo! Izvinjavam se Delijama i zvezdašima, svi znaju da mi je zvezda u srcu i da će uvek biti – napisao je mladi Plavšić.

 

Jos jednom se izvinjavam ! 🔴⚪️❤

Објава коју дели Srdjan Plavsic (@srki_plavsic_17) дана

Osim brze reakcije na svoj lapsus, Plavšić se Instagram profilu i oprostio od kluba i navijača na vrlo emotivan način. ‘Atomski mrav’ je istakao da želi Zvezdi sve najbolje, poput plasiranja u Ligu Evrope, jer crveno-beli to zaslužuju,

 

Zeleo bih ovim putem da se oprostim od kluba,navijaca,igraca… Da se zahvalim trenerima koji su me trenirali,i svim ljudima koji su mi pomogli da unapredim sebe kao igraca i coveka.. Zeleo bih da se zahvalim najboljim navijacima na svetu,od prvog dana su me prihvatili,i bili moja podrska,nadam se da sam im vratio svojim igrama i zalaganjem na svakom treningu i utakmici.. Igracima bi pozeleo da osvoje duplu krunu ove godine,i probaju da se plasiraju u Evropu,jer klubu kao sto je Crvena Zvezda i jeste mesto u Evropi 🙏 Zelim da kazem da mi je bilo lepo dve godine u klubu,ostvario sam svoj san osvajanjem titule prosle godine,i to cu nositi sa sobom citav zivot.. Nadam se da cu se jednog dana vratiti u svetinju,a do tada srecno !!! Pozdrav i hvala jos jednom ! Vas Atomski Mrav ! 🐜👋🔴⚪️🙏❤

Објава коју дели Srdjan Plavsic (@srki_plavsic_17) дана

0
0

1 Komentara

  1. Ajde bre lazni novinari manjeg Beogradskog kluba, sta ste zajahali decka, sta ga razapinjete?! Zar nemate pametnija posla, da pisete bilo sta o vasem klubu preseljenom iz Zagreba?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter