2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Navijači razočarani, ništa od dobro poznatog imena u Zvezdi (FOTO)

Objavljeno: 27.06.17 u 11:00

Marko Baša nastavlja saradnju sa Lilom i od ponedeljka se priključuje ekipi na pripremama.
U prvi mah se činilo da postoje realne šanse da u finišu karijere 34-godišnji Marko Baša postane igrač Crvene zvezde, a od danas je jasno da crveno-beli treba da se okrenu novim rešenjima.

Kako saznaje HotSport iskusni defantivac nastavlja saradnju sa Lilom, sa tim timom će odraditi aktuelni ugovor, koji važi do juna 2019. godine.

Trener Bjelsa je odlučio da računa na Crnogorca u novoj sezoni i štoper treba posle produženog odmora da se u ponedeljak priključi ekipi.

Ponovo je angažman jednog proverenog igrača ostao samo pusta želja i na papiru, mada nije nemoguće da dođe do preokreta do kraja prelaznog roka

Ipak, Zvezda nema vremena i mora da nađe još jednog defanzivca, pa svakako da rastu sanse Nikoli Vujadinoviću, koji definitivno do 1. jula treba da se izjasni oko eventualnog povratka u Ljutice Bogdana.

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN
0
0

2 Komentara

  1. Ma bice Mesi i Ronaldo. Njima Terza posteni u svakom roku preko svojih novinara zagolica maste a onda dovede boraniju. Oni kao zamorcici svaki put poveruju. Kao da im je pamet isprao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter