1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT OTKRIVA: Ristić prodat, ali ne Espanjolu

Objavljeno: 27.06.17 u 21:51

Generalni direktor Crvene zvezde je otkrio danas na Skupštini da je vezista Mihailo Ristić prodat, evo i gde…

Dok se Espanjol nećka Rusi su odlučili da kupe Mihaila Ristića. Kako HotSport ekskluzivno saznaje vezista odlazi iz Crvene zvezde u Krasnodar i čitav posao između dva kluba je blizu realizacije. Član ruske ‘elite’ na ime obeštećenja platiće crveno-belima dva miliona evra, što je ekstra zarada i dvadeset odsto od dalje prodaje. Ekipa iz Barselone je htela da izdvoji 1,5 miliona evra, pa su se kockali i kako sada stoje stvari mladi reprezentativac odlazi u klub čiji je uspon počeo radom Slavoljuba Mislina.

Momak iz Bjeljine je čekao i dočekao poziv dobre ekipe, a spreman mu je ugovor na četiri godine i finansijski uslovi su bolji nego u Španiji. Sledi da se utanače sitnice i da Ristić ode na preglede i priključi se ekipi koja se nalazi na pripremama u Austriji. Nova sezona u Rusiji startuje 15. jula, zbog SP koje je na programu naredne godine u najvećoj zemlji sveta.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter