0
Fudbal

EP ZA MLADE: Neverovatnih 120 minuta i penali za pobedu Nemačke (VIDEO)

Objavljeno: 27.06.17 u 21:08

Polufinalna utakmica Evropskog prvenstva za mlade između Engleske i Nemačke trajala je 120 minuta, a završena je rezultatom 2:2, nakon čega su se šutirali penali.
Prvo poluvreme je počelo sa više šansi za mlade fudbalere Engleske, ali se Nemačka čuvala za ovaj meč, te je Dejvi Selke, dobitnik žutog kartona u 19. minutu, postigao je jak i precizan gol glavom u 35. minutu koji Pikford nije mogao da odbrani.

Samo šest minuta kasnije, Damaraj Grej je postigao pogodak za Englesku i postigao rezultat 1:1. Engleska je moćnije počela i drugo poluvreme, asistencijom Vila Hjuza i pogotkom iz blizine Temija Abrahama u 50. minutu.


1-1 Demarai Gray Goal HD – England U21 vs… by wc2018

Nemačka je imala obećavajuću šansu za gol u 57. minutu, ali se on nije dogodio. U 70. minutu Nemačka izjednačuje situaciju golom Platea do konačnih 2:2.


2-2 Felix Platte Goal HD – England U21 vs… by wc2018
U 78. minutu delovalo je kao da je Nemačka povela, ali se ispostavilo da je gol bio iz ofsajda. Do kraja utakmice nije bilo većih šansi, te se prešlo na penale.

Penale za Nemačku su postigli Arnold, Filip, Mejer, Amiri, a za Englesku Bejker, Čilvel i Vord Prouz, što dovodi do konačnog rezultata 2:3 za ekipu Nemaca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter