0
Fudbal

FOTO: HOTSPORT

ŠVAJNI O PAUNOVIĆU: Opsednut je taktikom, pored njega se osećam korisnim

Objavljeno: 25.06.17 u 11:51

Čikago Fajer je razbio Orlando sa 4:0, najviše taktički, a dan ranije Bastijan Švajnštajger je nemačkim medijima dao izjavu baš u vezi tog dela posla Veljka Paunovića.

Švajnštajger je u izjavi za nemačke medije objasnio kakav uticaj ima Veljko Paunović na njega. Kako kaže, i u ovim poznim godinama u karijeri – inspiriše ga.

– To je iz razloga što me je trener Paunović u razgovoru podsetio na Pepa Gvardiolu i njegovu opsednutost taktikom. I naravno, lep je osećaj kad se osećaš korisno – izjavio je ‘Švajni‘, jer mu srpski stručnjak daje veliku ulogu u timu.

Nemac je objasnio i zbog čega nije ostao u Evropi i otisnuo se u MLS.

– Nisam želeo da odem opet u neki evropski klub i počnem ispočetka. To bi za mene bilo nešto poput izdaje, pošto sam oduvek želeo da igram samo za Bajern i Mančester junajted. To su timovi koji su me fascinirali. Što se tiče Čikaga – oni su me inspirisali – istakao je Švajnštajger.

Čikago Fajer je trenutno na drugom mestu ‘Istoka’ i ide ka ispunjenju najviših ambicija ove sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter