Iako su mahom u svim zemljama klupske sezone završene, ove nedelje će biti dosta uzbuđenja i biće materijala za ljubitelje različitih sportova.

Dan će nam početi u 13 časova kada će neki biti uz SportKlub 1 gde će biti prenošena trka Moto GP šampionata, a u isto vreme na SK2 ljubitelji tenisa biće uz ATP finale u Haleu.


Zatim sličan raspored i od 15 sati. Na SK1 će fanovi najbržeg cirkusa na svetu biti uz trku Formule jedan za Veliku nagradu Azerbejdžana, dok će na drugom kanalu SportKluba u isto vreme početi ATP finale u Kvinsu.

Od 17 časova na kanalima RTS-a će se gledati fudbal, odnosno, utakmice grupe B Kupa Konfederacija. Na prvom programu Javnog servisa biće prenos meča između Nemačke i Kameruna, dok će na drugom u istom terminu igrati Australija i Čile.

Od 18 sati bilo bi lepo da, ko je u mogućnosti, uživo podrži naše fudbalere na pesku koji će u Beogradu igrati protiv Estonije u okviru Evropske lige. Direktan prenos obezbeđen je na trećem programu TV ArenaSport.

Za poštovaoce košarke večeras će glavni događaj dana biti finale Eurobasketa za dame, koje će u Češkoj igrati Francuska i Španija. Taj prenos počeće od 20:20h na drugom kanalu RTS-a.

Bogat program, nema šta.