1
Fudbal

ZDRAVKO MAMIĆ: Kovačić se ženio, lepših devojaka i momaka nisam video i svi su pevali pesme Saše Matića, šta vam smeta!? (VIDEO)

Objavljeno: 23.06.17 u 16:20

Snimak na kome alfa i omega zagrabačkog Dinama Zdravko Mamić peva sa Sašom Matićem pesmu Mitra Mirića ‘Ne može nam niko ništa’ uzbudlia je javnost u Hrvatskoj.

Na konferenciji za novinare koju je sam sazvao, ‘hrvatski mađioničar’ kada su transferi igrača u pitanju govorio je i osvadbi fudbalera Real Madrida Matea Kovačića na kojoj se prvi čovek Dinama veselio uz pesme Saše Matića, Mitra Mirića i Miroslava Ilića.

– Ko ste vi da kažete ko će gde da sedi, ko će šta da peva, ko će šta da jede? Kovačić je nas svadbu pozvao i klapu uz Dalmacije, pozvao je i Sašu Matića. Pa ko ima pravo da ga ismejava što je pozvao Sašu Matića? Ja sam video 300 najlepših devojaka i mladića, ne zna se ko je lepši, pevaju svaku reč i hrvatskih pesama, a bogami još jače pesme Saše Matića. A to su hrvatska, naša deca. Pa ja ću do smrti da pevam ‘Ne može mi niko ništa’ (Mitar Mirić)! Zašto vas to toliko tako uzbuđuje i izluđuje? Ako vam smeta, pa ne morate da me gledate, pustite me da se zabavim kako hoću – rekao je Zdravko Mamić, a onda napustio ‘druženje’ sa medijima.

Evo još dve numere koje je otpevao Zdravko Mamić, klavijaturista je posle toga mogao odmah na letovanje…

(Izvor: YouTube/IvanPernarTV)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter