2
Domaći fudbal

DA LI JE OVO KRAJ: Turci odvode Zvezdinog stranca?! (FOTO)

Objavljeno: 23.06.17 u 09:37

Za krilnog napadača su zaintresovani Konja i Gectepe, a odluka pada do 10. jula.
Nije tajna da je Džon Ruiz na izlaznim vratima Crvene zvezde, a HotSport je najavio pre desetak dana da postoji interesovanje iz Turske.

Neki potezi su u ovom periodu konkretizovani i krilni napadač ime dva kluba, koja žele da ga angažuju u narednom periodu. Interesovanje su pokazali iz Konje i Gectepea, koji je postao novi član elite.

Razgovori sa crveno-belima su u toku, kao i od menadžera igrača. Kostarikanac je stigao pre godinu dana iz Dnjepra, kao slobodan igrač i obeštećenje je negde između 600 i 700 hiljada evra, što zaintresovanima nije problem da plate.

Igrač ima svoje minimalne uslove ispod kojih ne bi išao i to je plata od 400.000 evra po godini, a biće mu ponuđena saradnja na verovatno tri sezone, do juna 2020. godine. Rastanak je moguć u narednom periodu i do 10. jula treba očekivati realizaciju posla.

FOTO: STARSPORT
0
0

2 Komentara

  1. Zvezda mu duguje 200 000 evra tako da kad se isplati to i kad mu se menadzeru da deo, zvezda nema ni dinara.. obestecenje se dobija da bi se igracu vratila potrazivanja. Sto znaci da obestecenje dele sa ruizom

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako neki na foru zarade Milione, pitam svakog jeli realno da njemu plata budeo tolika kolika se pominje, on realno je za klubove izmesju 5-10 meata u Super Ligi, znaci 2000e mesecno i to je to !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter