1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRENER SLAVNOG SELTIKA: Iz Srbije dolaze sjajni tehničari, Plavšić bi bio dobro pojačanje!

Objavljeno: 22.06.17 u 12:05

Nekadašnji štoper Crvene zvezde, a sada trener mlađih kategorija Seltika Miodrag Krivokapić predstavio je navijačima Seltika kakvo bi pojačanje za klub bio Srđan Plavšić.

On je istakao da iz Srbije dolaze dobri fudbaleri, da Plavšića nije lično gledao, ali da je čuo sve najbolje. Ipak, kaže niko ne može unapred da kaže kako bi se prvikao na škotski fudbal.

– Dobar je igrač, tačnije igrači koji dolaze sa Balkana su tehnički nadareni. Ljudi iz Srbije su mi rekli da je dobar igrač, mada nismo pričali o detaljiima – rekao je Krivokapić za ‘Ivnivng tajms’.

Miodrag Krivokapić je pokušao da objasni da je Plavšić dobar igrač kroz istoriju Crvene zvezde, kako kaže velikog kluba kakav je i Seltik.

– Mogu vam samo reći da je Crvena zvezda slavan klub, tako da mu prelazak u Seltik ne bi bio nešto nepoznato. Možda nije na nivou na kom je bio pre 20 godina, ali je i dalje veliki klub. Oni tamo imaju sjajan rad sa mlađim kategorijama. Nažalost, liga im nije jaka, ali je Crvena zvezda veliki klub sa ogromnim brojem navijača.

Na kraju Miodrag Krivokapić je upredio srpski škotski fudbal…

– Škotski fudbal je mnogo brži, agresivniji. Kada sam ja dolazio ovde trebalo mi je vreme da se priviknem. Različiti su to tipovi fudbala – zaključio je Krivokapić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter